“Ha pontosan megértjük a vitaminok működését, és megfelelően alkalmazzuk őket, akkor az emberi szenvedést olyan mértékben tudjuk majd csökkenteni, amit ma még a legnagyszerűbb agy sem képes elképzelni. A vitamin olyan anyag, amely akkor okoz betegséget, ha nem esszük meg.”
Szentgyörgyi Albert: Nobel-díjas orvos, biokémikus, 1939

Egész Évben Egészség Termékeink különlegesek.

GMP: Good Manufacturing Practice,

Magyarországon gyógyszerek gyártása (beleértve azok formulálását, elsődleges és másodlagos csomagolását, felszabadítását, raktározását, minőségellenőrző vizsgálatát, harmadik országbeli importját is) csak az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) által kibocsátott, érvényes gyógyszergyártási engedély, illetve GMP megfelelőség igazolás birtokában végezhető
Gyógyszergyártás engedélyezés Új gyártási engedély, vagy gyártási engedély módosítás. 
A gyógyszer-gyártási engedélyt (engedély módosítást) az OGYÉI kérelemre induló közigazgatási eljárásban, határozat formában adja ki. 

Mikrobiotikumok

A (PROBIOTIKUM) betegség és egészség új kulcsa. Jellemző, hogy az orvosi publikációk legnagyobb nemzetközi adatbázisa, a Pubmed szerint 2004-ben 14 cikk , 2014-ben viszont már majdnem 3700 cikk ,2018-ban 41785 cikk foglalkozott a mikrobiommal. 

Az apró albérlők megjelenése a születés perceiben kezdődik – a császármetszéssel világra jövőknél másképp, mint azoknál, akik végigjárják a szülőcsatornát –, és a nagyjából végleges lakóközösség kialakulása évekig tart. Már a belek lakóiról alkotott korábbi ismeretek alapján is tudták, hogy vannak hasznos mikrobák, amelyek hiányát pótolni kell! Forrás: www.pubmed.com

Folyamatos termékfejlesztés

A cég története folyamán már több mint 11000 termék került értékesítésre a csapatom által. 

Mivel saját magam is és acsapatom is fogyasztja a termékeket, meg vagyok győződve, hogy megfelelő minőségű vitaminokkal és ásványi anyagokkal,nyomelemekkel sokat tehetünk az egészségünk megőrzéséhez!

Több mint 3000 elégedett ügyfél!

5 féle vitamint (C, D, Mg, Kurkuma, Multi) kezdtem el szedni 2016. június közepén, 50 évesen

  • kb. 2 hét alatt normalizálódott a korábban eléggé felgyorsult emésztésem
  • azóta ehetek bármilyen magyaros jellegű ételt, nem lesz hasmenésem, mint a szedést megelőző kb. 10 éven át
  • a táplálékból az energiát sokkal jobban hasznosítom, mert kb. fele annyit kell ennem, mint korábban, ez anyagilag sem mindegy 🙂   Így a vitaminokkal együtt is jóval kevesebbet költök a táplálkozásra 🙂
  • az energiaszintem, munkabírásom tartósan sokkal jobb lett, s ezt a versenyszerűen űzött fallabdázás kiválóan visszajelzi

Forrási Zsolt
ügyvezető
GelFor Data Kft.

One Year C-vitamin+Probiotikum 11 összetevő

A C-vitamin talán a legismertebb vitamin. A vízben oldódó vitaminok csoportjába sorolható cukorszármazék. A legtöbb állat szintetizálni tudja a saját vitaminszükségletét, ezzel szemben az embernek az étrendi forrásokra kell szorítkoznia. A C-vitamin csak igen kis mennyiségben fordul elő az állati eredetű tápanyagokban, a zöld növények, gyümölcsök fedezik a szükséglet döntő részét. Egyes növények különösen nagy mennyiséget tartalmaznak, például a csipkebogyó és egyes paprikafajok száraz súlyának 1-2 %-a C-vitamin. Tiszta állapotban mellékveséből Szent-Györgyi Albert izolálta elsőként 1928-ban, később 1931-ben citromléből és paradicsompaprikából. Ez volt az a felfedezés, melyet 1937-ben orvosi Nobel díjjal jutalmaztak.

Legfőbb természetes forrásai: a citrusfélék gyümölcsei, a bogyós termések, a zöld és leveles főzelékfélék, a paradicsom, a paprika.

One Year D-vitamin+Kálcium 9 összetevő

A D-vitamin adagolása tudomány és nem hiedelmek kérdése. Még a legújabb ajánlás is bőven alatta van a valódi szükségleteknek.

Zsírban oldódó vitaminok csoportjába sorolható.

Az utóbbi években elég sok szakirodalom jelent meg, amely azt mutatta be, hogy a D-vitamin a szervezetben igen sok funkciót ellátó hormon, és hiánya immunhiányos állapotot idéz elő, fogékonnyá tesz a fertőzésekre, fokozza az autoimmunbetegségek kockázatát, rontja az inzulin hasznosulását és károsítja a hasnyálmirigy inzulintermelő bétasejtjeit. S mivel a D vitamin, mint hormon, fontos szerepet játszik a sejtosztódásban is, a népességszintű D-vitamin hiány van! D-vitamin alatt a cholecalciferol (D3) vitamint értjük, és nem a D-vitamin hormon formájátt (1,25-dihydroxycholecalciferol).

Forrás: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/?term=d3+vitamin

One Year Ginkgo Biloba+Magnézium 9 összetevő

A ginkgo már több, mint 5000 éve ismert gyógynövény a hagyományos kínai gyógyászat területén. Maga a növény egy valóságos élő fosszília, mivel már több, mint 250 millió éve változatlan formában fellelhető. Klinikai vizsgálatok sora támasztja alá a ginkgo hatékonyságát a vérkeringés élénkítésében, ezáltal igen hatásos szer az agyi öregedés ellen.

Egészségvédő szerepe széles körű, gyógyító hatása a benne lévő flavonoidok antioxidáns hatásának köszönhető. Javítja a memóriát, serkenti az agy működését, fokozza aznnak vérellátását, valamint a perifériák vér–és oxigénellátását. A ginkgo javítja a koncentráló készséget és a szellemi teljesítőképességet.

Gátolja a vérrögképződést. Védi az idegsejteket, csökkenti a hajszálerek kóros áteresztőképességét.Értágító hatású, és segít csökkenteni a vér viszkozitását.

One Year Gyerek Multivitamin 18 összetevő

Azt gondolom megtaláltad! Hogy hatékony-e? Ez nem is kérdés ! Több ezer elégedett boldog gyerek és család. A legfinomabb gyerekvitamin ami 6 féle probiotikummal és inulinnal készült nektek.
Egy erős immunrendszerrel rendelkező gyermek kevésbé lesz hajlamos a megbetegedésekre, így nem kell lemaradnia az iskola első éveiben kifejezetten fontos tananyagról, helyette tele energiával vetheti bele magát a tanulásba, hogy aztán barátaival vidáman játsszon a szabadban.

A termékünk nagyon finom narancsos szájban oldódó granulátum. Melynek ízvilágát maguk a gyerkőcök választották ki.
Bár felnőttként is kiemelten fontos immunrendszerünk erősítése és védelme, a gyerekek sajnos még fogékonyabbak a megbetegedésekre, így rájuk kiemelt figyelmet kell fordítanunk. A gyerekvitaminok szedése hozzájárul a kisebbek egészségének fenntartásához, megfelelő bevitelük esetén pedig erősítik immunrendszerüket.

One Year Kurkuma + Tömjénfa + E-vitamin 10 összetevő

A kurkumát és tömjénfát a legértékesebb és legfontosabb gyógynövények között tartják számon szakemberek. Mivel nagyon sok betegség kialakulásának hátterében – beleértve a legtöbb daganatos és érrendszeri betegséget is – az alacsony szintű rejtett gyulladás áll, szervezetünk gyulladásos folyamatainak kontrollálása létfontosságú a krónikus problémák kialakulásának kockázatának csökkentése érdekében. 

A kurkuma és tömjénfa kis dózisú folyamatas használata egy korszerű és hatékony támogatás szervezetünknek az egészség hosszú távú megőrzése céljából.

One Year Lutein + Zeaxanthin 15 összetevő

Kutatások bebizonyították, hogy az étrend fontos szerepet játszik a szem egészségének megőrzésében. A C-vitamin, és az E-vitamin a sejtek védelméhez járul hozzá a fény kiváltotta oxidatív stressz ellen.

A lutein és zeaxantin az éleslátásért felelős. Időskori makula degeneráció esetén különleges táplálkozási igény kielégítésére alkalmas. A makula pigmentjének alkotóelemei, az emberi szervezetben nem képződnek, csak ételekből, étrend-kiegészítőkből juthat hozzá a szervezet. Az antioxidánsok – C-vitamin, E-vitamin, szelén, cink – hozzájárulnak a sejtek oxidatív stressz szembeni védelméhez. Cink tartalma segíti a normál látás fenntartását. A legtöbb általános multivitamin készítmény nem tartalmazza megfelelő mennyiségben a jó látást támogató összetevőket. 

One Year Magnézium + B6 vitamin 9 összetevő

A magnézium elengedhetetlen a normális kalcium-, nátrium-, kálium- és foszforegyensúly fenntartásához, az ioncseréhez, valamint a C-vitamin hasznosulásához.

A magnézium tartalmú étrend-kiegészítők segíthetnek a szívbetegségben és a csontritkulásban szenvedő embereknek.

A magnéziumot D vitaminnal együtt (nem szükséges feltétlenül egy időben) érdemes szedni. A magnézium és a B6-vitamin optimalizálják egymás hatását, a B6-vitamin elősegíti a magnézium felszívódását. A magnézium együttes szedése kerülendő nagy dózisú kalciummal és foszfátokkal.

One Year Multivitamin + Goji berry 22 összetevő

Sokan vannak, akik úgy gondolják, hogy ők egészségesen élnek és egészségesen táplálkoznak, így nincs szükségük vitaminkészítményekre.Talán a napi többszöri zöldség-, gyümölcs- és tejfogyasztás sem sikerül mindig, sőt a főzési, ill. élelmiszer-feldolgozási eljárásnak köszönhetően gyakran semmivé válik az egészségesnek tartott ételek vitamintartalma.

Így sokan vannak, akik egészségesen szeretnének táplálkozni, de nem jut idejük, energiájuk arra, hogy minden tekintetben kielégítsék szervezetük vitamin-, ásványi anyag- és nyomelem-igényét. Ezért fejlesztették ki a multivitamin-készítményeket, melyek segítségével mindenki könnyen és gyorsan pótolhatja a táplálkozásából adódó hiányosságokat.

A komplex összetételű multivitamin készítmények hozzájárulnak a szervezet vitamin-, ásványianyag- és nyomelem szükségletének biztosításához, ezáltal a teljesítőképesség és a jó közérzet fenntartásához, az immunrendszer és az ízületek normális működéséhez.

One Year Szabapálma + Tökmag + Csalán 10 összetevő

A fűrészpálmát használják a megfázásra, a köhögésre, a torok kezelésére, természetes gyógymódként működik az asztma, a krónikus bronchitis, a krónikus kismedencei fájdalom és a migrénes fejfájás ellen. Továbbá használják vizeleti problémákra, prosztata megnyagyobbodás ellen és, hogy fokozzák a nemi vágyat.

A prosztata megnagyobbodhat, ahogy a férfiak idősebbek lesznek, ezért összenyomja a húgycsövet, ami vizeletürítési nehézséghez, hólyagfertőzésekhez vagy hólyagkőhöz vezethet. A BPH-t különböző körülmények okozhatják, beleértve a hormonális változásokat (például a túlzott ösztrogén), az erek romlását és a cinkhiányt.

Míg más, a BPH kezelésére adott gyógyszrek, az alfa-blokkolók és az 5-alfa-reduktáz inhibitorok szexuális diszfunkciót okozhatnak, addig a fűrészpálmáttartalmazó termékünk egy természetes gyógynövényből készült étrend-kiegészítő, és nem okoz mellékhatásokat sem. Ez az egyik legjobb forrás a tesztoszteron természetes növekedéséhez, és hogy természetes módon javítsuk a prosztata egészségét.

One Year Tőzegáfonya + Feketribizli 9 összetevő

Az 1920-as években felfedezték, hogy a sok tőzegáfonyát fogyasztó emberek vizelete savasabb és kevesebb baktérium van benne. Fogyasztása közben ugyanis egy hippursav nevű anyag termelődik a szervezetben, amelyről bebizonyosodott, hogy erős antibakteriális hatása van a húgyúti rendszerben. Időközben rájöttek, hogy a hippursav gátolja a fertőzést okozó baktériumok szaporodását. A nőknél a húgyúti fertőzések veszélye tízszer akkora, mint a férfiaknál, a 20-40 éves nők 25-35%-ának legalább egyszer volt ilyen fertőzése, ezért a hölgyeknek kifejezetten ajánlott a tőzegáfonya fogyasztása.

A tőzegáfonyát egyébként rendszeresen és hosszútávon is lehet fogyasztani, mivel nincs ismert mellékhatása. Éppen ezért terhes és szoptató kismamák is bátran fogyaszthatják.

Azoknak is javasolt a tőzegáfonya alkalmazása, akik vesekőképződésre hajlamosak, vagy vesehomokjuk van; vagy akiknél vizeletpangás áll fenn. Egy vizsgálat során kiderült az is, hogy azoknál a betegeknél, akiknek volt már vesekő eltávolításuk, és tőzegáfonya kivonatot szedtek, azoknál 50%-kal kisebb eséllyel alakultak ki újra vesekövek.

Alga 4 all 10 összetevő

A spirulina alga számtalan probléma esetén segíthet, mint például agyi problémáknál, allergiás vagy asztmatikus panaszoknál, cukorbetegség esetén, emésztési problémáknál. 

Kivállóan támogatja az immunrendszert, segíti a szervezet vörös- és fehérvérsejt termelését, ezzel erősíti az immunrendszert. Jó hatással van a hajra és a körmökre. Segíti a máj működési funkcióit, méregtelenít, lassíthatja az öregedést. Fenttarthatja a szemek egészséges működését. (A spirulinával kapcsolatban végzett japán kutatások és más tanulmányok megerősítették, hogy 480 esetből 90%-ban hatékony az időskori szürkehályog ellen.) Támogatja a szív és érrendszert és a kiválasztórendszer helyes működését. 

A chlorellanak megvan az a csodás képessége, hogy kötést tud létrehozni a vegyi anyagokkal és a nehézfémekkel, ezáltal gyorsan eltávolítja őket a szervezetből.

A kettő kombinációja egy igen jól működő “energia bombát” biztosít a szervezete számára!

Beautiful Kollagén+Hialuronsav+Omega 3 29 összetevő

A kollagén egy természetes fehérje, mely az emberi szervezetben a fehérjetömeg 30%-át teszi ki és nem csak a bőrünknek fontos!

 Elsősorban kötő- és támasztószövetekben található meg, de ez az egyik fontos építőanyaga a csontoknak, a porcoknak, az inaknak, a szalagoknak és a bőrnek is. A bőrfehérjék átlagos tömegének a 70%-a kollagén. Ezt a szerveztünk képes előállítani az aminosavakból, azonban a kor előrehaladtával termelődése fokozatosan csökken.

A kollagén szerkezete a természetes öregedési folyamat miatt vagy a környezeti hatásoknak köszönhetően (cigaretta, kávé, napozás, egyensúlytalan étkezés) eredeti szerkezetét elveszti, megtöredezik.

A kollagén folyamatos pótlásával elérhetjük, hogy szöveteink megőrizzék természetes rugalmasságukat és egészségüket. 

Immuno 19 összetevő

A béta-glükánt elsősorban az immunrendszer megerősítésére és stimulálására alkalmazzák. Mivel feldolgozásában nagy szerepe van a makrofágoknak, illetve az immunrendszer más sejtjeinek, ezért fogyasztását követően a szervezet védekező rendszere olyan “lökést” kap, melynek segítségével könnyebben győzhetjük le a betegségeket, illetve hatékonyabban állhatunk ellent a fertőzéseknek
További főbb összetevők: berzedt gynatásnyom, L-Lizin, homoktövis, cink, fokhagyma.

Fogyókúrát tervez? Fogyni szeretne? 10 összetevő ami speciálisan a segítségére lesz!

A glükomannán a kelet-ázsiai gyógynövény beceneve a “KILL KILO” nevet kapta, hiszen teljes egészében természetes rost, amely saját magának a háromszázszorosát is képes felszívni a vízből, nagyon fontos szerepe van a fogyókúrában.

glükomannán egy még kevéssé ismert és teljesen természetes rost, amiről kimutatták, hogy számos pozitív egészségügyi hatása van, pl jelentős mennyiségű káliumot, kalciumot, magnéziumot, foszfort, vasat és cinket tartalmaz.

Serkenti a bélmozgást, a gyomor és a belek működését, hatékonyan normalizálja a szervezet inzulinigényét, lelassítja a glükóz és a koleszterin felszívódását.

További főbb összetevők: cink, jód, króm, szelén.

Egy igazi fehérje forrás egy kemény edzés után. Ez az ami kell neked ! A csokoládés Shake 21 természetes összetevővel!

Coco Blend Diet Shake nemcsak felfrissít, hanem csökkentik az étvágyadat és segítik a súlykontrolodat is!

Ebben a termékben minden a minőségről szól! Kiválló alapanyagokat tartalmaz a termékünk: 
Fehérje WPC 80%, édesítés kókusz virág cukor+fruktoz, csodás csokoládé íz holland kakaó, rengeteg vitamin, kollagén, PROBIOTIKUM, inulin.

Semmi szója, adalék, íz fokozó, szinező vagy sűrítő anyag!

Fogyaszd  a kakaós shake-ünket az ideális testsúlyod eléréséhez és izmaid növekedésére! Mindezt természetes összetevőkkel!

One Year For All Multivitamin Granulátum 20 összetevő

Egyszerűen mindenkinek!

A legfinomabb multivitamin probiotikummal!

Mert az már nem kérdés  ,hogy kell-e?

Unod már a tablettát ,kapszulát ?

Itt a megoldás : Szájban oldódó kellemes gyümölcs  ízű granulátum. 

“Ha pontosan megértjük a vitaminok működését, és megfelelően alkalmazzuk őket, akkor az emberi szenvedést olyan mértékben tudjuk majd csökkenteni, amit ma még a legnagyszerűbb agy sem képes elképzelni. A vitamin olyan anyag, amely akkor okoz betegséget, ha nem esszük meg.”
Szentgyörgyi Albert: Nobel-díjas orvos, biokémikus, 1939

One Year Nyomelemek Kollagénnel 21 összetevő

Felismerhető-e a hiányállapot? Ásványianyag-és nyomelempótlás!

Erre a kérdésre aligha adhatunk az IGENTŐL eltérő választ, ha általánosságban arra vagyunk kíváncsiak, léteznek-e olyan vizsgálati módszerek, amelyek együttesen alkalmasak lehetnek a vér vagy a testszövetek vitamin, ásványianyag-és nyomelemszintjének (a továbbiakban, összhangban a 37/2004. [IV. 26.] ESzCsM-rendeletben található meghatározással, együttesen: tápanyagok szintjének) teljes körű meghatározására.  Az egyszerűen elérhető rutinvizsgálatok jellemzően az étrend-kiegészítőkkel bevihető 17 nyomelem és ásványi anyag közel felének (nátrium, kálium, kalcium, magnézium, réz, vas, foszfor, klorid) és a 13 vitamin közül egyetlenegynek (D-vitamin) a mérésére alkalmazhatók. Vagyis laboratóriumi rutinvizsgálatokkal az egyén tápanyag státuszáról csak erősen korlátozott információkhoz juthatunk. Hasonló következtetéshez vezet az is, ha a hiányállapotot az egyén által észlelt tünetek alapján szeretnénk felismerni és azonosítani, hiszen sokszor azonos vagy nagyon hasonló tünetek jellemzik a különböző tápanyagok okozta hiányállapotokat, így annak eldöntése, hogy éppen melyik tápanyag hiánya felelős az észlelt tünetekért, vizsgálatok nélkül (melyek korlátairól épp az imént tettünk említést) aligha lehetséges.

Objektíven mérhető vérszint-vagy szövetiszint-adatok vagy jól azonosítható tünetek hiányában a tápanyagpótlás szükségességét vagy szükségtelenségét más módon érdemes megközelíteni. Ehhez a következő szempontok nyújthatnak segítséget.
• A hiányállapotok kialakulása szoros összefüggést mutatnak az életmóddal és a táplálkozási szokásokkal.
• Vannak olyan speciális körülmények (pl. stressz, dohányzás, túlzott alkohol fogyasztás), illetve olyan népességi csoportok (pl. idősek, terhesek), amikor/ahol fokozott tápanyagbevitelre lehet szükség.
• Egyes betegségek (pl. gyomorbél rendszeri rendellenességek) ugyancsak indokolhatják a tápanyagpótlást.

• a férfiak étrendi vitamin-és nyomelembevitele jelentősen meghaladja a nőkét;

• az idősebb korosztályra jellemző a kisebb vitaminbevitel;

• mindkét nemnél elégtelen az A-vitamin (beleértve a bétakarotint), a D-vitamin, a H-vitamin(biotin), a B5-vitamin (pantoténsav) és a folát bevitele.

Forrás: Orvostovábbképző Szemle Online 

One Year Q1 + Q10 + Omega 3 11 összetevő

Emberek millióinak van szívbetegsége vagy áll fenn náluk a szívbetegség kialakulásának komoly kockázata, mivel diabéteszük van, túlsúlyosak, magas a koleszterinszintjük, magas a vérnyomásuk vagy magas a trigliceridszintjük.

Ezen állapotok kezelése fontos, hiszen a szívbetegség az egyik fő halálozási ok férfiaknál és nőként egyaránt. Emellett a 2-es típusú diabéteszes embereknél annak valószínűsége, hogy szívbetegségben halnak meg, kétszer nagyobb azokhoz képest, akiknek nincs diabéteszük.

A szívbetegség tünetei sokszor csak a károsodás bekövetkezte után jelentkeznek. Testsúlyának, vércukorszintjének, vérnyomásának és koleszterinszintjének kezelésével megőrizheti egészségét. A sztatin tartalmú gyógyszerek továbbá rendkívül hatékonynak bizonyultak a szívbetegség megelőzésében és kezelésében. A sztatinok azonban elégtelennek bizonyulhatnak, sok ember szervezete pedig nem tolerálja azokat.

One Year 9 X Microbiom Rebalance + 3 Enzim 12 összetevő

A 9 rost egyike sem emészthető, bevétel után változatlan formában jutnak el a vastagbélig, hatásukat ott fejtik ki, segítve a jó baktériumok szaporodását. A DNS-elemzésből kiderült, hogy az elfogyasztott többlet rostanyag hatására két jótékony baktérium populációja lényegesen megemelkedett az önkéntesek bélrendszerében.  A  gyulladásgátló hatású baktérium, amely véd a gyulladásos bélbetegségek ellen. Emelkedett a Lactobacillusok száma is, amelyeket egyébként probiotikumként kapszulákban szedünk vagy joghurtokban fogyasztunk.

termék rendelés

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás